Britney Spears jälleen tissikuvissa – ihmettelee niiden saamaa kritiikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaikeita aikoja läpikäyneen Britney Spearsin elämässä on tapahtunut viime aikoina valoisia käänteitä. Huoltajuusjärjestelyjen vuoksi otsikoissa ollut tähti meni taannoin kihloihin poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Samaan aikaan popkaunotar on kuitenkin ihmetyttänyt julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään jopa täysin ilman vaatteita.

Nyt Britney on jälleen julkaissut kuvan, jossa hänet nähdään yläosattomissa rinnat käsissään. Kuvansa yhteydessä hän ihmettelee paljastavien kuviensa saamaa kriittistä palautetta ja sitä miten jotkut voivat tulkita kuvat hyökkääviksi. Valtaosa faneista lienee innoissaan supertähden uudesta tyylistä ja holhouksen päättymisestä.

Äskettäin Spearsin poikaystävä Sam Asghari paljasti Instagram-tilillään hankkineensa Britneylle koiranpennun. Kyseessä on Porsha-niminen dobermanni. Asgharin mukaan koiran tarkoitus on sekä rakastaa Britneytä varauksetta että suojella häntä ihmisiltä, joilla on huonot aikeet. Spears ja Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien. Pariskunta meni kihloihin syyskuussa, pian sen jälkeen kun Britneyn isä haki oikeudessa laulajan holhousvastuun lopettamista.