Kyllästynyt lasinpesunesteen hajuun? Kausituoksu lanseerataan Suomessa

Autot · Tim Isokivi

Arkikielessä pissapoijan nesteenä tunnettu lasinpesuneste ei tuoksu yleensä kovin miellyttävältä, koska se on nautittuna vaarallista. Pian suomalaiset saavat kuitenkin tuoksutella hieman mielyttävämmän hajuista lasinpesunestettä, sillä eräs tunnettu valmistaja on tuomassa markkinoille suomalaisittain melko tutun tuoksuisen nesteen.

Uutuustuote tuoksuu nimittäin auton ikkunaa pestäessä tervalta. Vastaavaa tuoksua ei ole ilmeisesti aiemmin käytetty lasinpesunesteissä, vaikka kyseessä on yksi suomalaisten suosikkituoksuista. Tuhansissa saunoissa tänäkin iltana tuoksuvan tervan hajua kuvaillaan jatkumoksi vuosi sitten lanseeratulle havuntuksulle. Tervantuoksuinen lasinpesuneste ilmestyy myyntiin lokakuun aikana. Tuote ei sisällä myrkyllistä etanolia.

– Tervan tuoksu viehättää suomalaisia ja se on tyypillinen tuoksu suomalaisissa kodeissa, kuten saunassa löylytuoksuna ja shampoona sekä pastilleina. Suomen luonto ja kotimaiset raaka-aineet ovat inspiraatiomme lähde, kertoo Berner Oy:n autonhoitotuotteiden Category Manager Tomi Laitila.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.