Ranskalainen sisustustyyli valtaa koteja – krumeluureja ja kauniita sävyjä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pariisi on nyt sisustustyylien kuuminta hottia. Ranskalainen raison d’être -tyyli tarkoittaa elämän parhaista hetkistä nauttimista. Se tarkoittaa sosiaalista yhdessäoloa, herkullista ruokaa, taidetta, muotia ja arkkitehtuuria. Se voi tarkoittaa upeita maljakoita tai antiikkivalaisimia.

Kultaisia ja koristeellisia lampunjalkoja, leopardiprinttiä, vaaleanpunaista samettia ja timantein koristeltuja peilejä. Sisustustyylissä paneudutaan yksityiskohtiin, joita katselemalla saa aistinautintoja. Peilitarjottimille kootaan kynttiläasetelmia ja korkealaatuisia tuoksukynttilöitä.

Ylisuuret peillit, massiiviset listat ja tuoreet kukat maljakossa ovat nyt juuri sitä, mitä sisustukseen lisätään. Rautasänky on erityisen ranskalaista, vaikka harva meistä ostaa uutta sänkyä pelkästään sisustustrendien takia.