Charly Jordan poseerasi parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina hän on päivityksissään muun muassa iloinnut tulevista DJ-keikoistaan.

Tällä kertaa Jordan poseeraa näyttävästi ilman housuja kattoterassilla tai parvekkeella, jossa hänet nähdään keikistelemässä vain hyvin niukat biksujen valkoiset alaosat jalassaan.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.