Ostitko näitä vegaanisia burritoja? Sisältävätkin eläinperäisiä aineksia

Ruoka · Tim Isokivi

S-ryhmä on ilmoittanut vetävänsä takaisin kaupoissaan myytyjä burritoja. Vegaanisena myydyt tuotteet nimittäin sisälsivät eläinperäisiä ainesiosia. Takaisinveto koskee Amarillo Green Burrito 300g -tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on 21. lokakuuta 2021.

Pakkauksiin oli vegaanisen version sijaan päätynyt virheellisesti kanaa ja maitotuotteita sisältävä Amarillo Chicken Burrito. Tuote ei siis sovellu kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville, ja kananmunalle tai maidolle allergisille sillä voi olla terveysriski.

Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma, Food Market Herkku, Sokos Herkku, S-market, ABC, Sale ja Alepa -myymälöissä. SOK on pyytänyt kuluttajia palauttamaan virheellisen tuotteen ostopaikaan, jossa se hyvitetään.