Suomalaisjuontaja Tea Khalifa näyttelee Greyn anatomia -hittisarjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tea Khalifa on tullut tunnetuksi muun muassa Jyrki ja The Voice of Finland -ohjelmien juontajana. Nyt 43-vuotias tähti on kiinnitetty suosittuun yhdysvaltalaiseen sairaalasarjaan Greyn anatomia.

Tea Khalifa paljasti yllätysuutisen Instagram-tarinoissaan. Hän on sittemmin vahvistanut uutisen muun muassa Seiska-lehdelle. Tähti ei voinut vielä kommentoida roolia enempää, mutta paljasti olevansa mukana koko tulevan 18. tuotantokauden ajan.

Vuodesta 2005 alkaen esitetty Greyn anatomia, eli Grey’s Anatomy lukeutuu tämän hetken suosituimpiin sairaalasarjoihin. ABC-kanavan pisimpään jatkunut käsikirjoitettu prime time -draamasarja on voittanut muun muassa parhaan draamassarjan Golden Globen ja lukuisia Emmy-palkintoja. Ellen Pompeon ja Sandra Ohn tähdittämää arjaa esitetään Suomessa Nelosella ja Viaplay- sekä Disney+ -suoratoistopalveluissa.