Miley Cyrus pyllisti kameralle läpinäkyvissä pikkareissa – mitä ihmettä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus julkaisi taannoin Midnight Sky -kappaleen ja siihen näyttävän musiikkivideon. Sittemmin 27-vuotias tähti oli Skavlanin haastateltavana videopuhelun välityksellä ja kertoi kohdanneensa lyhyen ajan sisällä monia tragedioita, kuten avioeron, talon palamisen ja isoäidin kuoleman.

Nyt poptähti nähdään poseeraamassa harvinaisen paljastavassa otoksessa, sillä hän pyllistää suoraan kameraan läpinäkyvät alushousut jalassaan. Aika näyttää poistetaanko kuva somesta sääntöjen rikkomisen vuoksi, mutta ainakin vielä toistaiseksi kuva on verkossa. Sen yhteydessä Miley vihjaa kuvan olevan ikuistettu Interview-lehden artikkeliin.

Tragedioita kohdannut Miley Cyrus kertoi, että itkemisen sijaan hän haluaa pysyä liikkeellä. Liikkuminen, matkustelu ja uusien ihmisten tapaaminen auttaa häntä käsittelemään surua ja muista ihmissuhteista luopumista. Cyrus uskoo, että uudelle ihmiselle tulee aina tilaa hänen elämäänsä sillä hetkellä kun toinen ihminen poistuu hänen elämästään.