Muistatko tämän lelupuhelimen lapsuudesta? Nyt sillä voi soittaa oikeasti

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leluvalmistaja Fisher-Pricen lelupuhelin on monille tuttu vekotin lapsuudesta. Leikkimistä ei tietenkään haitannut se, ettei hymyilevällä ja värikkäällä Chatterer-puhelimella ei voinut soittaa oikeasti.

Nyt Fisher-Price on lanseerannut Chatterer Telephone -lelusta sen 60-vuotisjuhlapäivän kunniaksi alkuperäisen lelun parissa varttuneille aikuisille suunnatun uuden version. Kyseessä on älypuhelimille tarkoitettu lisälaite, jolla on Bluetooth-ominaisuuden ansiosta mahdollista soittaa ja vastaanottaa todellisia puheluita. Alkuperäisen lelun tavoin laite on varustettu pyöritettävällä numerovalitsimella ja liikkuvilla silmillä.

Gizmodo-sivuston mukaan uudessa Chatterer Telephonessa on yhdeksän tuntia puheaikaa, ja sen akun voi ladata mucroUSB-laturin avulla. Yhdysvalloissa Best Buy -liikkeissä myytävän lelupuhelimen hinta on 60 dollaria, eli noin 52 euroa.