Ryan Reynolds pitää taukoa näyttelemisestä: ”Täydellinen hetki pienelle sapattivapaalle”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Deadpool-elokuvista tunnettu kanadalaistähti Ryan Reynolds on ollut viime vuosina kiireinen mies. Nyt tähti on paljastanut aikovansa pitää hieman lomaa näyttelemisestä Spirited-elokuvan kuvausten päättymisen myötä.

– Spirited-elokuvan kuvaukset ovat osaltani purkissa. En ole varma, olisinko ollut valmis sanomaan kyllä näin vaativalle elokuvalle vielä kolme vuotta sitten. Laulaminen, tanssiminen ja hiekkalaatikolla leikkiminen Will Ferrellin kanssa teki monista unelmistani totta. Ja tämä oli toinen elokuvani mahtavan Octavia Spencerin kanssa, Ryan Reynolds kirjoitti Instagramissa.

– Täydellinen hetki pienelle sapattivapaalle elokuvien tekemisestä. Tulen ikävöimään jokaista sekuntia näiden hävyttömän lahjakkaiden luojien ja taiteilijoiden kanssa, tähti jatkoi.

Ryan Reynolds on tämän vuoden aikana nähty jo kahdessa pitkässä elokuvassa, ja loppuvuodesta ensi-iltansa saa vielä Netflix-elokuva Red Notice. Siinä hänne rinnallaan nähdään Dwayne Johnson ja Gal Gadot. Reynoldsin tuorein elokuva oli elokuussa ensi-iltansa saanut toimintakomedia Free Guy.