Tuuli paljasti mitä Selviytyjät teki vartalolleen – aamulla ovelle tuli yllätys: ”Olin kirjaimellisesti alasti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen popkaunotar Tuuli nähtiin äskettäin Selviytyjät-televisiosarjan tuotantokaudella kilpailemassa Karbialla sijaitsevalla saarella selviytymisestä. Hän kuitenkin putosi kilpailusta puolivahingossa, kun koskemattomuus ostettiin heimoneuvostossa kolmella kolikolla.

Nyt Tuuli esittelee sosiaalisessa mediassa mitä viikkokausien asuminen autiolla rannalla teki hänen vartalolleen. Hän nimittäin julkaisi kuvan, joka on ikuistettu putoamista seuraavana aamuna. Samalla paljastui, että kilpailijat pääsivät nopeasti pudottuaan hotellimajoitukseen.

– Mua itseasiassa edelleen naurattaa tää kyseinen aamu. Unitunteja oli takana noin 4 kun yhtäkkiä herään raivokkaaseen koputukseen & kukas muukaan mun ovesta ryntää sisään kun Aarni. Fun fact: Ei puhuttu toisillemme sanaakaan koko kisan aikana eli vasta mun putoamisen jälkeen päästiin kunnolla vaihtamaan kuulumiset & spekuloimaan pelikuvioita, Tuuli kirjoittaa.

– Mua niin huvittaa se hetki ku Aarni tuli halaamaan mua, ja olin kirjaimellisesti alasti mun huoneessa just heränneenä ja aivan sekasin siitä missä oon, paljonko kello on & mikä päivä on. Eikä ollu edes piilolinssejä päässä niin näin vaan jollakin tapaa tutun sumean hahmon mun ovenraossa XD moment to remember, Tuuli jatkoi.