Uusi James Bond -elokuva jo vuoden toiseksi katsotuin Hollywood-elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusin Bond-elokuva 007 No Time To Die sai Suomen ensi-iltansa 30. syyskuuta. Elokuva nousi odotetusti katsojalistojen kärkeen niin Suomessa kuin maailmallakin. No Time To Die on tuottanut tähän mennessä maailmanlaajuisesti 474 miljoonaa dollaria.

Sen myötä kyseessä on Deadline-sivuston mukaan vuoden tähän asti toiseksi eniten lipputuloja kerännyt Hollywood-elokuva. Ensimmäisellä sijalla on Fast & Furious 9, jonka keräämien tuottojen odotetaan rikkovan tänä viikonloppuna 500 miljoonan dollarin rajapyykin. No Time To Die on ollut Iso-Britanniassa neljänneksi eniten teattereissa rahaa tuottanut Bond-elokuva.

Ensimmäistä sijaa pitelee vuonna 2012 ilmestynyt Skyfall. Hong Kongissa, Ukrainassa, Argentiinassa, Paraguayssa ja Egyptissä No Time To Die on jo noussut kaikkien aikojen eniten lipputuottoja keränneeksi Bond-elokuvaksi. No Time To Die sai Yhdysvaltojen ensi-iltansa 8. lokakuuta. Suurista markkina-alueista jäljellä ovat vielä Kiina ja Australia, joissa elokuva saa ensi-iltansa 29. lokakuuta ja 11. marraskuuta.