Kelly Osbourne vieroitushoitoon – neljän vuoden raittius päättyi korona-aikana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ozzy ja Sharon Osbournen Kelly-tytär nousi kuuluisuuteen perheen arkea kuvanneesta The Osbournes -realitysarjasta. Televisiotähti on puhunut useaan otteeseen julkisuudessa avoimesti päihdeongelmistaan.

Kelly Osbourne on Radar Online -sivuston mukaan kirjautunut vieroitushoitoon Texasissa. Hän myös suunnittelee julkaisun mukaan katoavansa julkisuudesta hoidon jälkeen. Osbourne paljasti jo huhtikuussa alkaneensa jälleen juomaan alkoholia korona-aikana kärsimänsä hermoromahduksen vuoksi neljän raittiina vietetyn vuoden jälkeen.

Radar-sivuston mukaan Osbournen hyvinvointiin vaikuttivat hänen äitinsä lähtö The Talk -ohjelmasta ja isänsä Ozzyn Parkinsoninin tauti. Huhtikuussa tähti myönsi olevansa päihderiippuvainen, ja ettei hän kykenisi koskaan juomaan alkoholia normaaleiksi kuvailemiensa ihmisten tavoin.