Demi Rose levitteli jalkojaan auringossa – näinkin päivästä voi nauttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Kurvikas somekaunotar keikistelee nykyisin usein rohkeissa kuvissa, ja tällä kertaa hän poseeraa auringossa uimapuvussa, jonka etumus ei peitä ainakaan liikaa. Estoton Demi nnautiskelee leppoisassa asennossa, ja kuva keräsi nopeasti yli 300 000 tykkäystä.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.