Elizabeth Hurley nuorekkaana biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisiakaan kuvia. Ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa viime aikoina erityisesti sosiaalisen median kanavissa, joissa hän julkaisee sekä kuviaan että videoitaan.

Upeaa vartaloaan ajoittain sosiaalisessa mediassa seuraajilleen esittelevä kaunotar on hämmästyttänyt jo pitkään upealla nuorekkaalla vartalollaan. Tällä kertaa sitä saadaan ihastella rannalla, jossa näyttelijäkaunotar poseeraa biksuissa.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.