Naista spermaruiskulla pistänyt 10 vuodeksi vankeuteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Marylandissa tapahtui maaliskuussa 2020 karmiva rikos. 52-vuotias Thomas Byron Stemen hyökkäsi Churchtonissa sijaitsevassa ruokakaupassa asioineen naisen kimppuun pistämällä häntä siemennesteellä täytetyllä injektioruiskulla.

Pahoinpitelystä syytetty Stemen myönsi syyllisyytensä oikeudessa. Mies tuomittiin teosta kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen, jota seuraa viiden vuoden ehdonalainen vapaus. USA Today -lehden mukaan asianajaja Anne Colt Leitess kuvaili syytetyn tekoa järkyttäväksi.

Uhrina ollut nainen kertoi luulleensa ensin jonkun tumpanneen häneen tupakan, mutta myöhemmin hän löysi reidestään turvonneen neulan jäljen. Injektioruiskussa ollut aine tunnistettiin laboratoriossa valvontakameran videon ansiosta kiinni jääneen Stemenin siemennesteeksi. Mies oli yrittänyt pistää siemennesteellä täytetyllä neulalla myös 17-vuotiasta tyttöä.