Jen Selterin kuvat selittävät jättisuosion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Seuraajat saavatkin usein odottamaansa kuvamateriaalia kaunottaresta.

Tällä kertaa takapuolestaan maailmanlaajuisesti tunnettu Jen on poseerannut rannalla upeissa kuvissa, joissa hänen tunnetuimmat avunsa nousevat pääosaan jopa auringonlaskussa. Yllään Selterillä on oranssit biksut.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.