Yllätyskäänne Big Brotherissa: Minna palasi taloon – ei mahdollisuutta voittoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisena Suomen Big Brother -talosta poistunut Minna on tehnyt paluun taloon. Asukkaat eivät tiedä, että kahden lapsen sinkkuäiti on päässyt takaisin taloon ainoastaan hämmentämään pakkaa etenkin nimeämisiin liittyen.

Minnalla oli talossa ensimmäisillä viikoilla sutinaa Lasse-nimisen kilpailijan kanssa. Katsojia on tietysti puhuttanut, onko Minna myönsi jälkikäteen, että hän haluaisi nähdä Lassen myös talon ulkopuolella.

– Minna viettää talossa Big Brotherin määrittelemän ajan, eikä hänellä ole mahdollisuutta Big Brotherin voittoon. Minnaa ei voi nimetä häätöäänestykseen, mutta hänellä on myöhemmin merkittävä rooli nimeämisissä. Näitä asioita Minna ei saa muille asukkaille kertoa, Big Brother selventää.