Mikä kaunotar! Radiotähti Jenni Alexandrova uimapuvussa Las Palmasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio- ja televisiojuontaja Jenni Alexandrova seurustelee Diili-ohjelmasta tutun neuvonantaja Toni Lähteen kanssa. Lähde on turkulaissyntyinen brändivelho, joka on toiminut Jaajo Linnonmaan neuvonantajana Diili-ohjelmassa. Alexandrova taas on tullut tutuksi pääasiassa radioaalloilta.

Kuvankaunis Jenni Alexandrova poseeraa nyt sosiaalisessa mediassa julkaisemassa kuvassaan uimapuvussa, sillä hän on suunnannut loppusyksyn räntäsateita pakoon etelän aurinkoon. Jenni vihjaa kuvansa yhteydessä olevansa Kanariansaarilla sijaitsevassa Las Palmasissa, jossa kelpaa parhaillaan nauttia jopa 24 asteen lämmöstä. Säätiedotus on ennustanut lomasaarelle alkuviikoksi hieman sateita, mutta se tuskin Alexandrovan lomatunnelmaa häiritsee.