Ryan Gosling kiinnitettiin Barbie-elokuvaan – näyttelee Kenin roolia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuvaan Barbie-lelubrändiin perustuvaa elokuvaa on suunniteltu vuosikymmenten ajan. Parhaillaan työn alla olevan elokuvan nimikkoroolissa tullaan näkemään Margot Robbie. Nyt myös miespääosan näyttelijä on paljastettu.

Barbien pitkäaikaista on-off -poikaystävää Keniä näyttelee tulevassa elokuvassa Ryan Gosling. Deadline-sivuston mukaan Drive, The Notebook ja Blue Valentine -elokuvista tunnettu tähti kieltäytyi alun perin roolista kiireiden vuoksi, mutta tuotantoyhtiö Warner Bros. ei luovuttanut ja onnistui lopulta vakuuttamaan Goslingin.

Barbie-elokuvan ohjaa Lady Bird ja Pikku naisia -elokuvilla kiitosta kerännyt Greta Gerwig. Ennen tuottajanakin elokuvassa toimivaa Margot Robbieta Barbien rooliin kaavailtiin muun muassa Amy Schumeria ja Anne Hathawayta. Elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa ensi vuonna.