Vanessa Hudgensin ohut toppi paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa. Vanessa on myös aivan viime aikoina poseerannut useasti upeissa kuvissa.

Tällä kertaa näyttelijäkaunotar on julkaissut kuvakoosteen, joissa hänet nähdään muun muassa istuskelemassa penkillä valkoiseen ohueen toppiin pukeutuneena. Asun alla ei ollut mitään, joten varsinkin Hudgensin miespuoliset seuraajat saivat hieman liikaakin nähtävää.

Taannoin Hudgens oli mukana luksushotellin avajaisissa. Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.