Tulikuuma 71-vuotias kaunotar: ”Vanhojen ihmisten ei tarvitse näivettyä ja kuolla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Georgiasta kotoisin oleva Keiko Guest on iäkäs TikTok-tähti. Naisella on ikää mittarissaan jo 71 vuotta, mutta hän käyttäytyy ja elää parikymppisten tavoin. Ihailun lisäksi nainen saa runsaasti vihapalautetta nuorekkaan elämäntyylinsä vuoksi.

On eri asia olla vanhus iältään kuin elämäntyyliltään. Keiko Guest on aito esimerkki asenteen ja elintapojen vaikutuksesta omaan habitukseensa. Hän on korkokenkiin, poikkumekkoihin ja upeisiin ehostuksiin pukeutuva nainen, joka vakuuttaa, että ikä ei ole este ihmisen seksikkyydelle, terveydelle ja hyvinvoinnille.

Koko ikänsä aktiivisesti liikkunut ja urheilua harrastanut Keiko on timmissä kunnossa niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Hänen mielestään iäkkäiden ihmisten ei kannata vain näivettyä ja kuolla pois.