Varoitus roiskeläppien ystäville – Saarioisten jauhelihapizzassa riski vierasesineille

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arkikielessä roiskeläpiksi kutsuttujen mikropizzojen ystäviä on varoitettu suosikkituotteessa olevasta vierasesineriskistä. Saarioinen on ilmoittanut vetävänsä myynnistä erän jauhelihapizzojaan.

Saarioisten Jauhelihapizza 200g -tuotteen valmistuserässä on yhtiön mukaan havaittu vierasesineriski. Takaisinveto koskee erää, jonka viimeinen käyttöpäivä on 30.10.2021. Kyseiseen erään kuulunueen pizzan ostaneita kuluttajia on pyydetty hävittämään tuote.

Takaisinveto ei koske Saarioisten Jauhelihapizzan muita valmistuseriä eikä muita pizzoja. Virheellisen tuotteen ostaneet voivat lähettää kuvan pakkauksesta ja kuitista Saarioisten kuluttajapalveluun verkkosivuilta löytyvän palautelomakkeen avulla saadakseen hyvityksen ostoksesta. Saarioinen on pahoitellut virhettä.