Jessica Alves sai avaimet uuteen kotiinsa – upea huvila uima-altaalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Plastiikkakirurgian taidonnäyte Jessica Alves on viettänyt pitkän ajan Brasilian Sao Paulossa. Naisen synnyinkaupunki on osoittautunut niin rakkaaksi, että hän on hankkinut itselleen pysyvän kodin. Talo on upea espanjalaistyylinen huvila uima-altaalla varustettuna.

Jessica Alves on esitellyt taloaan Instagramin tarinoissa. Päivitys näkyy vain 24 tunnin ajan. Hän on ryhtynyt heti remontoimaan huvilaa. Naisella on asuntoja myös Espanjan Marbellassa, Italian Roomassa ja Englannin Lontoossa.

Alves on kertonut viihtyvänsä nykyisin kaikkein parhaiten Brasiliassa. Jessica Alves on muokannut itsestään naisen kauneusleikkausten turvin. Hän on kertonut vihdoinkin olevansa tyytyväinen ulkonäköönsä ja nyt nainen panee elämänsä muut puitteet kuntoon. Asuntokaupat on osa suunnitelmaa.