Karmiva elokuvakokemus Keravalla – Tappajahai-elokuva esitetään uimahallissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Steven Spielbergin Tappajahai-elokuvan on kerrottu vaikuttaneen ilmestyessään yleisöön niin vahvasti, että se sai monet pelkäämään uimaan menemistä. Nyt Keravalla on tilaisuus nähdä jännityselokuvien klassikko teemaan sopivalla ja jännitystä lisäävällä tavalla.

Keravan uimahallissa järjestetään lauantaina 30. lokakuuta Tappajahai-elokuvan erikoisnäytös. Elokuva esitetään Keski-Uusimaa -lehden mukaan 25 metrin altaan isolta näytöltä sekä monitoimialtaan näytöltä. Ovet elokuvailtaa varten avataan kello 19, ja näytös alkaa 19:30.

Uimahalliin voi näytöstä varten ottaa mukaan esimerkiksi oman uimapatjan tai uimarenkaan. Altaan ulkopuolella on myös jonkin verran istumapaikkoja, joista elokuvaa voi katsella oma kylpytakki päällä. Näytökseen pääsee sisään normaalilla uintimaksulla, ja se sisältää väliajan.