Julkkislääkäri Pippa Laukka sairaalaan – kuumetauti vei tiputukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisten ruokavalioita ja elintapoja kuntoon paneva lääkäri Pippa Laukka on julkaissut kuvan sairaalapedistä Instagramiin. Hän on ollut mukana Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen kisamatkalla Georgiassa. Matkan jälkeen Laukka joutui sairaalaan.

– Pyörähti nimittäin Georgian matkan jälkimaininkeina sellainen sirkus ja kuumetauti kropassa että veti aivan kanveesiin. Koronasta ei onneksi ollut kyse, Laukka kirjoittaa päivityksessään.

Hän ei ole tarkemmin eritellyt, mikä tauti on kaatanut naisen sairaalavuoteeseen. Hän kuitenkin kehuu Suomen terveydenhoitoa. Pippa Laukka muistuttaa, että kaikkia tauteja ei voi välttää hyvällä käsihygienialla ja maskin huolellisella käytöllä, vaikka ihmisellä olisikin kaksi koronavirusrokotetta.