Ed Sheeran oli alkoholismin partaalla: ”Join joka päivä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran lukeutuu tämän hetken suurimpiin poptähtiin. Lokakuun lopussa viidennen = -albuminsa julkaissut tähti on nyt paljastanut elämäntapojensa muuttuneen heikoiksi ja jopa potentiaalisesti vaarallisiksi keikkatauon aikana.

Ed Sheeran kertoo tunteneensa olonsa kiertueilla yksinäiseksi, minkä vuoksi hän alkoi nauttimaan alkoholia itsekseen. Alkoholin käyttö ei vähentynyt tähden pitäessä lomaa esiintymisestä, sillä Sheeranin mukaan hän nautti tuolloinkin alkoholia joka päivä. Muusikko päätti kuitenkin tehdä elämäntaparemontin ennen tyttärensä syntymää.

– Lopetin kolme kuukautta ennen Lyran syntymää, sillä päätin olla se henkilö joka ajaisi vaimoni sairaalaan. Painoin enimmillään lähes sata kiloa, ja nykyään alle 70 kiloa, Sheeran paljasti The Sun -lehdelle.

– Nyt tiesin, miksi olen isokokoinen. Rakastin kanansiipiä, viiniä ja olutta, enkä ikinä kuntoillut. Teen edelleen rakastamiani asioita. Join viiniä eilen, mutta en juonut kahta pullollista. En halua myöskään lopettaa mitään kokonaan. Uskon, että jos yrität lopettaa jonkun asian täysin seinään, palaat paheiden pariin myöhemmin uudelleen, tähti jatkoi.