K-Citymarketista ostetusta arvasta miljoonavoitto: ”Vähillä unilla meni muutama vuorokausi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salon K-Citymarketista ostetusta Mega-arvasta on paljastunut todellinen miljoonan euron jättipotti. Kyseessä on paitsi kuluvan vuoden suurin raaputusarpavoitto, myös raaputusarvoista suurin Suomessa voitettavissa oleva potti.

Voittajaa on onniteltu voittajakahveilla. Miljoonan potin voittaja kuvailee matkaansa voittoa lunastamaan tuskaiseksi. Hän tarkisteli koko matkan ajan, onko miljoonan arvoinen arpa varmasti edelleen tallessa povitaskussa.

– Kun voitto on nyt lunastettu, voi alkaa vaikkapa vähän levätä ja syödä. Aika vähillä unilla meni muutama vuorokausi sen jälkeen, kun raaputin arvan ja siitä paljastui tuo voitto. Onneksi voitonlunastukseen pääsi aika nopeasti, voittaja kuvaili tunnelmiaan.

Tuoreen arpamiljonäärin mukaan hän ostelee toisinaan arpoja, mutta ei osannut kuvitella miljoonan voittopotin arvan osuvan kohdalleen kaupassa. Tarkkoja suunnitelmia voittorahasta ei ole vielä tehty, mutta voittajan mukaan rahoista voisi olla hyötyä esimerkiksi asuntoa vaihtaessa. Edellisen kerran miljoona euroa voitettiin Mega-arvasta Hollolassa vappuna 2020 ja Raumassa juhannusviikolla 2018.