Sointu Borg kuin ilmetty Jessica Rabbit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna julkisuuteen toden teolla Diili-ohjelman voittonsa myötä noussut Sointu Borg on saanut viime aikoina runsaasti puhujapyyntöjä tilaisuuksiin, joiden kuulijoilta hän on saanut positiivista palautetta. Kauppatieteiden maisteri ei yleeensä piilottele julkisuudelta kurvikasta vartaloaan.

Nyt Sointu on pukeutunut Halloweenin kunniaksi Jessica Rabbitiksi, ja kuva villitsee parhaillaan sosiaalisessa mediassa. Kurvikas kaunotar paljastaa, että kuvaa on toki muokattu myös digitaalisesti todellistakin muodikkaammaksi. Lopputulos on erittäin onnistunut, sillä Sointu haastaa koska tahansa fiktiivisen esikuvansa.

Taannoin Sointu ihmetteli miten nopeasti ihmisen elämä voi muuttua. Koronakriisin aikana Sointu käytti kaikki säästönsä ja palautteli pulloja kauppaan, mutta sitten tilanne muuttui Diili-ohjelman myötä radikaalisti.

– 1,5 vuotta sitten vedin persaukisena hernesoppaa himassa ja elin Kelan yrittäjän asumistuella. Tänään yhdessä isommassa palsussa heräsin siihen, että kyllä se elämä voi muuttua todella radikaalisti lyhyessä ajassa. Sunkin voi. Elämä on ollu puolivuotta täysin absurdia, Sointu Borg kertoo ja kertoo rohkaisevat terveiset seuraajilleen.