Alessandra Ambrosion rintava poseeraus – Halloween-asu vai silkkaa herutusta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan. Jo pari vuotta sitten eläköitynyt supermalli nähdään yhä edelleen usein upeissa mallikuvissa.

Viime päivinä lukemattomat supertähdet ja -mallit ovat poseeranneet upeissa kuvissa Halloweenin merkeissä, ja mahdollisesti myös Alessandran kuva liittyy siihen. Asiasta ei ole kuitenkaan täyttä varmuutta, sillä hänet nähdään kuvakoosteessaan vaaleansinisessä erittäin antavalla kaula-aukolla varustetussa asussa. Hän voisi hyvin esittää jääprinsessaa tai vastaavasti markkinoida kyseistä uimapukua. Tai todennäköisesti molempia.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah.