Madonna esitti kuollutta Marilyn Monroeta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin kuningatar nähdään kanavoimassa näyttelijälegenda Marilyn Monroeta V Magazine -lehden tuoreissa kuvissa. Otokset ovat herättäneet kohua paitsi rohkeutensa vuoksi, myös Monroen kuolemaan viittaavan sisältönsä puolesta.

Valokuvaaja Steven Kleinin ottamissa kuvissa Madonna nähdään poseeraamassa Marilyn Monroen viimeiseksi jääneiden valokuvaussessioiden hengessä. Osassa otoksia 63-vuotias poptähti makaa sängyllä pilleripurkkien keskellä. Kuvat keräsivät jonkin verran kritiikkiä sosiaalisessa mediassa, sillä ne muistuttivat Monroen kuolinpaikasta vuonna 1962 otettuja valokuvia.

Valokuvaaja Steven Klein kertoo tiedotteessa, ettei V Magazinen kuvissa ollut tarkoitus toistaa Marilyn Monroen viimeiseksi jääneitä kuvaussessioita yksi yhteen. Kleinin mukaan Monroen hehkuva hauraus kuvissa teki poptähteen suuren vaikutuksen.