Joy Corriganin vaatteet eivät näytä pysyvän päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on nousukiidossa, ja se näkyy myös sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Joy on poseerannut ahkerasti niin lomakuvissa kuin mallikuvissakin.

Tällä kertaa Corrigan on julkaissut itsestään näyttävän kuvakoosteen, jonka perusteella vaatteet eivät näytä pysyvän hänen yllään kovinkaan tehokkaasti. Kuvakoosteessa hän poseeraa muun muassa yläosattomissa, pelkässä takissa ja alusasussa, jossa ei ole lainkaan alaosaa.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.