Ariana Granden poseeraus sekoitti somen – kuva kertoo miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi pidätti taannoin Ariana Granden Los Angelesissa sijaitsevan kodin ulkopuolelta miehen, joka oli uhkaillut vartijaa veitsellä. Poptähti on kertonut oikeudessa miehen uhkailleen myös hänen henkeään, joten laulaja haki miehelle lähestymiskieltoa, jonka oikeus myös määräsi.

Nyt Ariana Grande on päässyt palaamaan arkeen, ja nyt hän poseeraa kuumassa somekuvassa vihreässä niukassa kankaassa. Julkaisu ei jäänyt huomaamatta, vaan se sekoitti somen ja keräsi nopeasti yli kuusi miljoonaa tykkäystä ja yli 60 000 kommenttia. Jättimäinen somehitti rauhoittaa toivottavasti myös poptähden tunnelmia, jotka olivat taannoin alamaissa.

– Pelkään henkeni puolesta ja perheeni turvallisuuden puolesta miehen uhkausten vuoksi. Pelkään, että ilman lähestymiskieltoa Brown tulee kotiini jatkossakin ja yrittää vahingoittaa tai murhata minut tai perheenjäseniäni, Ariana Grande kommentoi aiemmin lähestymiskieltoon määrättyä ahdistelija.