Jay-Z liittyi Instagramiin – poisti tilinsä pari päivää myöhemmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphopin kuuluisimpiin nimiin lukeutuva Jay-Z nousi taannoin otsikoihin liityttyään Instagramin jäseneksi. Somepalvelu ei kuitenkaan selkeästi ollut tähden mieleen. Hän nimittäin poisti tilinsä vähin äänin vain pari päivää Instagramiin liittymisen jälkeen.

Jay-Z liittyi Instagramiin tiistaina 2. marraskuuta. Hän sai palvelussa keskiviikkoaamuun mennessä yli 1,7 miljoonaa seuraajaa. Hiphop-tähdestä tuli CBS-uutissivuston mukaan myös Instagramin ainoa käyttäjä, jota hänen vaimonsa Beyonce seurasi palvelussa.

Jay-Z:n Instagram-ura jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä jo torstaina tähden käyttäjätili oli kadonnut. Musiikkimogulin ainoaksi jääneeksi julkaisussa hän mainosti tuottamaansa tuoretta Netflix-elokuvaa The Harder They Fall. Jay-Z ei ole toistaiseksi kommentoinut julkisesti nopeaa pyrähdystään suositun somepalvelun käyttäjänä.