Syöpäsairas poikabändin tähti paljasti: Aivokasvaimen tila on vakaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Wanted -poikabändin jäsen Tom Parker paljasti viime vuoden lokakuussa traagisia uutisia. Hänellä diagnosoitiin glioblastooma-nimellä tunnettu aivokasvain, jota on kuvailtu vaikeaksi ja leikkauskelvottomaksi.

Nyt Tom Parker on jakanut faneilleen positiivisempia uutisia. Laulajan mukaan aivokasvaimen tila on tällä hetkellä vakaa. Tähti jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kameralle hymyillen yhdessä vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

– Istun tässä kyyneleet silmissäni. Aivokasvaimeni on saatu hallintaan. Saimme tulokset viimeisimmästä skannauksesta… Voin ilokseni sanoa kasvaimen olevan vakaa, Parker kuvaili.

Parkerin mukaan uutinen on tässä vaiheessa paras, jota hän ja perheensä olisivat voineet toivoa. BBC:n mukaan laulaja kertoi taannoin järjestetyssä Stand Up To Cancer -hyväntekeväisyystapahtumassa, ettei hän halua antaa syövän hallita elämäänsä ja yrittävänsä ajatella asiaa mahdollisimman vähän.