Avril Lavigne kertoi tekevänsä paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alusta saakka kansainvälistä uraa musiikin parissa luonut Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa parisuhteensa merkeissä. Lavignen kerrottiin viime kesällä löytäneen rinnalleen uuden muusikkorakkaan, kanadalaisräppäri Mod Sunin.

Nyt Avril ilmoittaa tekevänsä paluun uudella Bite Me -singlellään, joka julkaistaan ensi viikolla 10. marraskuuta. Levyn promokuvassa voidaan kuitenkin ihmetellä sitä miten artisti on voinut pysyä aivan samannäköisenä vuosikymmenestä toiseen. Kuvien perusteella näyttää nimittäin siltä, että popkaunotar olisi löytänyt nuoruuden lähteen.

Avril Lavigne ja Mod Sun julkaisivat viime kuussa yhteiskappaleensa Flames. Lavigne on ollut naimisissa Sum 41 -laulaja Deryck Whibleyn ja Nickelback-rokkari Chad Kroegerin kanssa. Hän erosi vuonna 2019 viimeisimmästä poikaystävästään, miljardööri Philip Sarofimistä. Mod Sun on puolestaan seurustellut näyttelijä Bella Thornen ja tubettaja Tana Mongeaun kanssa.