Mel B anelee somessa Spice Girlsin paluuta: ”Take me back plsssss”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttöbändi Spice Girls toteutti onnistuneen konserttikiertueen Britanniassa ennen kuin koronakriisi iski yllättäen. Kiertue oli menestys ja kaikki sen 13 konserttia myytiin loppuun. Sittemmin yhtyeen jäsenet ovat kertoneet odottavansa jo kovasti paluuta keikoille.

Taannoin Melanie C kertoi kaipaavansa konsertteja ja nyt myös Mel B kirjoittaa tuoreessa päivityksessään samaa. Hän anelee, että hänet päästettäisiin jo harjoittelemaan keikkoja yhdessä bänditoveriensa kanssa ja tietenkin myös keikoille. Yhtyeen tähdet voivat olla varmoja, että myös miljoonat fanit haluavat heidät mahdollisimman pian takaisin lavalle.

Yhtyeen jäsenet toivovat erityisesti sitä, että Spice Girls pääsisi jälleen kiertämään Yhdysvalloissa, kun tilanne koronaviruksen osalta on saatu aisoihin. Laulajan mukaan he viettivät taannoin yhtyeenä parasta aikaa ja nauttivat esiintymisestä niin paljon, että hän todella uskoo siihen, että tulevaisuudessa he tulevat tekemään vielä lisää konsertteja yhdessä.