Charly Jordan herutteli auringossa – kyykisteli kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina hän on päivityksissään muun muassa iloinnut tulevista DJ-keikoistaan.

Nyt seurattu somekaunotar on poseerannut niukoissa biksuissa puskan juurella ja muun muassa kyykistellyt kameran edessä. Taustana sai luvan toimia pari puskaa, joiden edessä maailman kuumin DJ-kaunotar poseerasi.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.