Koronakaranteeni toi elämänmuutoksen – nainen laihtui 45 kiloa vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tunnesyöpöille on tuttua nauttia herkkuja jokaiseen elämäntilanteeseen sopien. Ruoan avulla juhlitaan, sen voimalla suretaan ja se voi näytellä tärkeää osaa koko elämässä. Lontoosta kotoisin oleva Martyna päätti ottaa itseään niskasta kiinni jouduttuaan koronakaranteeniin. Päätös kannatti.

Hän laihtui yhden vuoden aikana yhteensä 45 kiloa. Nainen muutti kertaheitolla koko ruokavalionsa terveellisemmäksi. Hän aloittaa aamunsa lenkillä ja jumppaa kotona. Ruokavalio muotoutui vegaaniksi vuoden aikana ja hän nauttii terveestä olosta.

Ennen hän saattoi syödä koko päivän kaikkea mitä käsiinsä sai. Nyt hän on saanut terveellisillä elintavoillaan itselleen paremman olon. Itsetuntokin on kohonnut ja hän uskaltaa näyttäytyä bikineissä ensimmäistä kertaa julkisesti. Hän on dokumentoinut rehellisesti matkastaan Instagramissa ja haluaa toimia inspiraationa myös muille.

– Sinun ei tarvitse muuttaa koko elämää kertaheitolla, vaan etene pienillä askeleilla kohti tavoitettasi. Ole määrätietoinen, äläkä luovuta.