Kanye West löysi uuden treffikumppanin – tapailee mallikaunotar Vinetriaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lehdistölle on tihkunut jo tovin ajan tietoa 44-vuotiaan räppäri Kanye Westin tapailevan 22-vuotiasta mallia, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko on nyt esiintynyt ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa.

Kanye West on tapaillut Vinetriaa jo tovin, eivätkä he näytä enää peittelevän suhdettaan, Page Six uutisoi. Kanyew West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian on puolestaan yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin.

Kim Kardashian ja Kanye West erosivat helmikuussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye West sanoi vasta äskettäin, että haluaisi olla edelleen yhdessä Kimin kanssa.