Aamulypsyn Anni Hautala palasi äitiyslomalta – paljasti odottavansa jo uutta lasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisjuontaja Anni Hautala palasi hiljattain juontamaan Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmaa vuoden mittaiselta äitiyslomalta. Nyt Hautala on kuitenkin paljastanut, että juontopestiin palaaminen on jääässä lyhytaikaiseksi.

Anni Hautala kertoi odottavansa toista lastaan puolisonsa Ilkka Ihamäen kanssa. Juontaja kertoi jatkavansa Aamulypsyssä vielä niin kauan kuin hän vain jaksaa. Hautalan tuuraajaksi ohjelmassa palaa jälleen Janni Hussi, jota on kuultu ohjelmassa vuodesta 2020 alkaen.

Anni Hautaa ja Ilkka Ihamäki vahvistivat tulevan perheenlisäyksen myös sosiaalisessa mediassa. Ihamäki hehkutti Instagramissa jakamassaan kuvassa pariskunnan perheen kasvavan ja heidän pojastaan tulevan keväällä 2022 isoveli. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi lokakuussa 2020.