Marika Fingerroos kuntosalilla – timmit pakarat pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa julkkiskaunotar on suunnannut kuntosalille.

Marika poseeraa kuvassa takapuoli pitkällä kuntosalin laitteessa ja kertoo kuvatekstissä viettäneensä sunnuntain estetreeneissä. Kaikeksi onneksi hän ehti kuitenkin vielä suunnata illalla kuntosalille. Marikan mukaan hän on nyt käynyt kuntosalilla 20 vuoden tauon jälkeen, joten hänen someseuraajansa odottavat varmasti mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.