Tämä kurvikas kaunotar Khloe Kardashianin esikuvana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagram-malli Sydney Chase julisti aiemmin tänä vuonna Adam John Grandmaisonin podcastissa, että nainen olisi harrastanut seksiä NBA-tähti Tristan Thompsonin kanssa. Hän väitti olleen miehen kanssa salasuhteessa. Nyt fanit ovat huomanneet Khloe ulkonäön muuttuneen huomattavasti samankaltaiseksi kuin Chasella.

– Khloe haluaa sinun vartalosi. Olet saanut hänet kuntoilemaan niin paljon, yksi fani kommentoi Sydney Chasen valokuvaan.

Toisen mielestä Khloen kasvot ovat myös muuttuneet jatkuvasti enemmän Sydney Chasen näköiseksi. Sydney Chasen on väitetty keksineen koko uskottomuusjutun ja naista syytetään valehtelusta. Tristan Thompsonin tiimi on sanonut, että nainen kalastelee ainoastaan mediahuomiota väitteillään. Asiaa ratkotaan tulevaisuudessa oikeudessa asti.