Amy Winehousen viimeisen keikan esiintymisasu huutokaupattiin 210 000 eurolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Amy Winehouse menehtyi alkoholimyrkytykseen heinäkuussa 2011. Hänen viimeinen keikkansa oli Serbian Belgradissa kesäkuussa 2011. Winehouse oli kuollessaan vain 27-vuotias.

Nyt hänen viimeinen esiintymisasunsa on huutokaupattu. Naomi Parryn tekemän asun hinnaksi otaksuttiin etukäteen noin 15.000 dollaria, mutta se nousikin 243.200 dollariin. Tämä on noin 210.000 euroa. Mekko on musta, jossa on vihreitä bambukuvioita, Hollywood Reporter uutisoi.

Naisen mekon suunnittelija kertoi asun symbolisoineen Amy Winehousen elämää katkaisuhoidon jälkeen. Sen piti olla jotain uutta ja kaunista. Huutokauppa tuotti yhteensä neljä miljoonaa dollaria ja rahat on osoitettu riippuvaisten nuorten hoitoon. Kappaleistaan kuten Rehab, Back to Black ja Stronger Than Me muistettavan tähden elämään syvennyttiin vuonna 2015 ilmestyneessä Amy-dokumenttielokuvassa.