Australiassa siepattu Cleo paljasti: ”Nainen harjasi hiukseni ja puki minulle mekon”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Perheensä kanssa telttailemassa ollut neljävuotias Cleo Smith katosi 16. lokakuuta Carnarvonin kaupungin lähellä sijiaitsevalta leirintäalueelta. Hän löytyi myöhemmin muutaman kilometrin päässä kotoaan, mikä sijaitsee 75 kilometrin päässä katoamispaikkana toimineelta leirintäalueelta.

Poliisi pidätti sieppauksesta 36-vuotiaan miehen, Terence Darrell Kellyn. Nyt Cleo on kertonut viranomaisille, että asunnossa oli ollut myös nainen, joka harjasi hänen hiuksiaan ja puki hänet mekkoihin. Tyttö oli puhtaissa vaatteissa leikkimässä nukeilla, kun poliisit tekivät rynnäkön taloon.

Rohkea ja neljä vuotta vanha tyttö kertoi poliiseille nimensä. Cleo on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, eikä häntä ole vahingoitettu kidnappauksen aikana. Poliisit etsivät tytön kuvailemaa naista, Daily Mail uutisoi.