Itäkeskuksen KFC avataan pian – ensimmäiset jonottavat jo teltoissa yöpyen

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu kanaruokiin keskittyvä ketju Kentucky Friend Chicken eli KFC avaa ensimäisen Suomen ravintolansa Helsingin Itäkeskukseen 11. marraskuuta. Ravintolaan on odotettu avajaispäivänä tungosta. Kauppakeskus Itiksen ulkopuolella onkin jo nähty ensimmäinen jonottaja.

Itäkeskuksen Tallinnanaukiolle ilmestynyttä telttaa on ihmetelty sosiaalisessa mediassa muun muassa Puskaradio Helsinki -ryhmässä. Osa kommentoijista epäili telttailijan jonottavan KFC-ravintolan avajaisiin. Epäilykset saivat vahvistuksen paikalla vierailleen Helsingin Sanomien toimittajan toimesta, sillä anonyyminä pysyttelevä telttamies vahvisti hänelle jonottavansa ravintolaan ilmaisen kanaruoan toivossa.

Itiksen KFC järjestää avajaispäivänä 11. marraskuuta tempauksen, jossa avajaisjonon ensimmäinen henkilö voittaa itselleen ilmaiset kanaruoat vuodeksi. Ensimmäiset 25 jonottajaa saavat myös ravintolan ruoalla täytetyn KFC-ämpärin. Lisäksi lauantaina 13. marraskuuta eri puolille Itistä piilotetaan ämpäreillä, joiden löytäjät palkitaan.