Jessica Alves saa oman realitysarjan Netflixiin – kuvaukset ovat alkaneet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken muuttui alkuvuodesta Jessica Alvesiksi sukupuolenkorjausleikkauksen avulla. Hänen on kerrottu haaveilevan omasta treffiohjelmasta, jossa etsitään rakkautta ja ihmissuhdetta hänelle. Tiedossa ei ole, mistä Jessica Alvesista kertovassa ohjelmasarjassa on lopulta kyse, mutta kuvaukset ovat mitä ilmeisimmin alkaneet.

Brasilian Sao Paulossa aikaa viettävä kohujulkkis on ostanut maasta oman kartanon. Naisen Instagramin perusteella voidaan päätellä, että myös hänen realitysarjansa kuvaukset ovat alkaneet. Hän on käyttänyt Tarinat-osion videopätkissä suoratoistopalvelu Netflixin logoa.

Rodrigo Alves -nimellä ennen tunnettu Ihmis-Ken alkoi muuttua transsukupuoleensa pikkuhiljaa. Hän turvautui lukuisiin kauneusleikkauksiin, kunnes ymmärsi niiden olevan tehottomia. Hän halusi olla nainen ja sitä hän nyt myös on. Upeampana kuin koskaan aiemmin.