Lisa Rinnan tytär joutui sairaalaan: ”En syytä tästä kaikesta rokotetta”

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva 23-vuotias Delilah Hamlin on näyttelijäpari Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär. Hän on nyt kertonut viettäneensä pitkän sairaalajakson terveysongelmien vuoksi. Hän on kertonut oireistaan Instagramissa.

– Olin toisen koronavirusrokotteen jälkeen kipeä 36 tunnin ajan ja tuntui, kun luuni olisivat murtuneet. Mutta, ihan sama, tämä on kuitenkin se hetki kun kaikki alkoi, Deliah kertoo videolla alkuvuodestaan.

Deliah kertoo videon alussa, että häntä on kielletty kertomasta tarinaansa. Hän ei saisi puhua rokotteiden haittavaikutuksista, joten nainen myöntää olevansa puun ja kuoren välissä. Hän haluaa kuitenkin kaikkien tietävän, että uskoo saaneensa rokotteesta autoimmuunisairauden, jota hänellä ei ollut ennen.

Sen jälkeen lääkärit määräsivät hänelle mielenterveyslääkkeitä, koska vaikeista ahdistuskohtauksista ja paniikkihäiriöistä aiemmin kärsineen Deliahin oireet pahenivat uuden sairauden aikana. Hän otti liian suuren annoksen Propranololia ja Benadrylia ja päätyi jälleen sairaalaan. Myöhemmin Deliah kirjautui vieroitusklinikalle, koska oli myös koukussa rauhottaviin lääkkeisiin.

– En syytä tästä kaikesta rokotetta. Uskon kuitenkin, että se jollain tapaa triggeröi kehossani piilossa olleita sairauksia. En ole lääkäri, mutta tämä on minun teoriani, Deliah kertoo.