Saara Aalto ja Meri-rakas suutelivat rannalla – ihastuttava kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice of Finland ja X Factor UK -ohjelmista tunnettu suomalainen laulaja-lauluntekijä Saara Aalto meni viime vuonna naimisiin puolisonsa Merin kanssa. Taannoin pariskunta teki uuden muutoksen elämässään, sillä he päättivät toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja muuttaa etelän lämpöön. Pariskunnan uusi koti sijaitsee nykyisin Espanjassa ja elämä näyttää asettuneen uomiinsa.

Nyt Saara ja Meri nähdään hellyttävässä kuvassa poseeraamassa rannalla, jossa he suutelevat aivan meren äärellä auringon laskiessa kauniisti taustalla. Kuvatekstissä Saara vihjaa, että jotain uutta olisi tulossa lähiaikoina. Hänen faninsa ovat varmasti innoissaan vihjeestä.

Aiemmin Saara kertoi haaveilleensa pitkään aurinkoisessa paikassa asumisesta. Ennen muuttopäätöstä hän löysi aina tekosyitä ollakseen toteuttamatta haavettaan. Tähden mukaan hän päätti kuitenkin lopulta toteuttaa tempauksen, jonka tavoitteena oli tehdä elämästä mahdollisimman miellyttävää.

– Täällä on niin kaunista! Toimisto auringon alla, kaikki värikkäät kukat ympärilläni, kesämekkojen ja sandaalien pitämistä, auringosta nauttimista… Oloni on niin luova ja innostunut! Ja olen valmis ilmoittamaan uusista, suurista asioista muutaman viikon sisällä, Saara Aalto kirjoitti taannoin.