Naisella on kaksi vaginaa – luo nyt uraa aikuisviihdealalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Evelyn on noussut julkisuuteen erikoisen poikkeaman vuoksi, sillä naisella on kaksi täysimittaista vaginaa. Hänellä on siten myös kaksi kohtua. Aiemmin Evelyn piti poikkeavuuttaan ongelmana, mutta sittemmin hän on ymmärtänyt sen voivan olla myös voimavara. Nyt hän on päättänyt hyödyntää erikoispiirteensä tekemällä uudenlaista uraa.

Evelyn työskentelee nimittäin nykyisin OnlyFans-sivustolla alapäänsä erikoisuuksia maksaville katsojille esitellen. Hän on myös julkaissut faneilleen videon, jolla hän vastaa seuraajinsa yleisimpiin kysymyksiin. Kaikkien muiden naisten tavoin Evelyn haluaa olla ylpeä omasta vartalostaan.

– Idea on se, että jaan tarina osoittaakseni maailmalle jokaisen voivan olla toisistaan poikkeavia. Se on kuitenkin ihan ok, Evelyn kertoo.