Sellikaverin omituinen selitys – piereskely ja vessatavat saivat pinnan katkeamaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa vankilan sellin jakaneet Christopher Callen ja Amado Dominguez-Quevedo ovat joutuneet käsirysyyn keskenään. Vankila sijaitsee Floridan Key Westissä ja on nimeltään Monroe County Detetion Center. Vangeilla on sellissään yksi yhteinen vessa, jonka siivoamisesta ja ylläpidosta he vastaavat vuorotellen.

The Smoking Gunin mukaan 57-vuotias Amado Dominguez-Quevedo oli siivonnut vessanpönttöä, kun Callen oli yllättäen hyökännyt miehen kimppuun. Hän repäisi Dominguez-Quevedoa paidasta lattialle ja ryhtyi lyömään. Vessaa pesseellä vangilla ei ollut hajuakaan siitä, että tällainen hyökkäys olisi ollut syntymäisillään.

Uhrilla irtosi kaksi hammasta, murtui kylkiluu ja turposi osia kasvoissa. Kun poliisit kuulustelivat 33-vuotiasta Callenia hyökkäyksestä, alkoi hän luetella syitä hermojensa menettämiselle.

– Hän piereskelee liikaa ja saa koko sellin haisemaan, ei vedä vessaa ja puhuu omtuisia kieliä, kuulustelupöytäkirjassa mainitaan.